GABBY UPDATE...

Wednesday, November 24, 2010

I HAVE BEEN CONTACTED VIA EMAIL, FACEBOOK, COMMENTS, AND PHONE ON THE CONDITION WITH LITTLE GABBY...

SO I THOUGHT THIS WOULD BE THE EASIEST WAY TO RESPOND TO THE GROWING NUMBER OF CONCERNED FRIENDS AND FAMILY..EVEN PEOPLE WHO DONT PERSONALLY KNOW ME OR MY LITTLE GABBY HAVE BEEN SENDING THEIR LOVE AND PRAYERS OUR WAY...

LISTEN I DO KNOW THIS IS A CAT NOT A CHILD..I DID GET ONE EMAIL SAYING THIS IS JUST A CAT NOT A CHILD, AND I AM WAY TOO UPSET OVER THIS. AT FIRST I WAS GOING TO REALLY TEAR THIS PERSONS HEAD OFF BUT NOT EVERYONE THINKS OF PETS AS WE DO IN OUR HOME. LET ME BE CLEAR I HAVE 2 CHILDREN AND 3 FURRY KIDS..2 CATS AND 1 DOG..I LOVE MY CHILDREN UNCONDITIONALLY AND THEY MEAN EVERYTHING TO ME..AND THE SAME CAN BE SAID ABOUT MY ANIMALS. I WOULD NEVER PICK AN ANIMAL OVER MY CHILD BUT I SUSPECT AS BIG AS ANIMAL LOVERS MY CHILDREN ARE I DOUBT THAT WILL EVER HAVE TO HAPPEN..MY CATS MEAN SO MUCH TO ME AND I ONLY HOPE THE FEW OF YOU WHO HAVE NEVER EXPERIENCED THE LOVE A PET WILL GIVE YOU ACTUALLY CHANGE THAT FOR YOURSELVES....AND GET A PET!

BUT WITH THAT SAID...

LITTLE GABBY IS SLOWLY FEELING BETTER...TODAY SHE HAS TOOK HER MEDICINE, HAD 2 SMALL MEALS AND SLEPT A LOT OF THE DAY...OH..AND SHE HAS USED THE LITTLE BOX A COUPLE TIMES..WHICH WAS ALSO A HUGE CONCERN..SHE WAS NOT EATING OR DRINKING FOR A WHILE AND THE SAME GOES WITH THE BATHROOM..I KNOW SHE IS FEELING BETTER BECAUSE TODAY WAS THE FIRST TIME IN 3 DAYS THAT SHE HAS ATE..SHE IS A LITTLE MORE ACTIVE BUT SHE HAS REALLY BEEN SLEEPY..

I REALLY THINK IT IS GOING TO BE A FEW DAYS BEFORE SHE IS BACK TO FEELING BETTER..I AM SURE SHE IS WEAK FROM ALL THE PAIN SHE HAS BEEN IN, ALSO TIRED FROM ALL THE STRESS AT THE DRS OFFICE, NOT TO MENTION ALL THE MEDS THEY PUMPED HER UP WITH.

SO HOPEFULLY BY SUNDAY SHE IS BACK TO PLAYING WITH HER LITTLE MOUSE AND NOISY BALLS! I JUST AM THANKFUL TO ALL THE DRS WHO HELPED HER, TO MY MOM, TO SCOTT, AND TO ALL THE CONCERNED PEOPLE WHO HAVE WROTE ME CONCERNED ABOUT HER..

SO THANK YOU ALL..

I WILL KEEP YOU ALL UPDATED ...

LOVE,

K JAGGERS
2 comments on "GABBY UPDATE..."
  1. Glad to hear she is better. Hope she continues to improve and thrive. I love hearing about Gabby and Giovanni. I am an animal lover as well. I used to be only a "dog person", but a little orange tabby cat changed my mind and then Shadow (or stinkalottapuss as I lovingly call her) came along.

    ReplyDelete
  2. I always thought I was a dog person because my family always had dogs not cats when i was growing up..But in my senior yr I snuck a cat in my room that was in the basement and from that moment on I knew I would never live without a cat again! Thank you for your kind words and concern re Gabby..She really is a big big love of mine...She is not 100% yet but getting better by the day! Love that you spelled Giovanni right! lol..most people dont! Youll have to post some pictures of your furry babies sometime! xoxo

    ReplyDelete

Thank you so much for your comment. I love hearing from you! It takes me a minute to moderate the comments so it should show up shortly.